PAYLASIM ARSIVI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PAYLASIM ARSIVI

Mehmet - Ufuk - Serkan

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

KİMİ YENECEĞİZ?..

4 posters
YazarMesaj
Z_ZİDANE28_öZeL_üYe
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
Z_ZİDANE28_öZeL_üYe

KİMİ YENECEĞİZ?.. Empty
MesajKonu: KİMİ YENECEĞİZ?..   KİMİ YENECEĞİZ?.. EmptyPtsi Eyl. 17, 2007 3:50 pm

Fenerbahçe mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Çaykur Rizespor karşılaşmasından 1-1'lik beraberlikle ayrılınca Sarı-Lacivertli yönetim Teknik Direktör Zico'yu görüşme odasına çağırdı.

Daha ilk 5 haftada toplam 7 puan kaybedilmesine tahammül edemeyen Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının, Brezilyalı hocayı dün sorguya çektiği belirtildi. Çaykur Rizespor maçından sonra adeta sinir küpüne dönen Yıldırım'ın, "Büyükşehir Belediyesi'ne yenildik, G.Birliği Oftaş'la berabere kaldık sesimizi çıkarmadık. Rize'yi de Kadıköy'de yenemezsek biz kimi yeneceğiz?" şeklinde konuşarak Zico'ya tepki gösterdiği öğrenildi.

Çaykur Rizespor beraberliğinin ardından Sarı-Lacivertli taraftarların istifaya çağırdığı Zico'ya yönetim de tepkili. Takımın sistemini değiştirmesine rağmen bir türlü istenilen sonuçları alamayan Brezilyalı çalıştırıcının dün yönetime hesap verdiği kaydedildi. Başkan Yıldırım ve kurmaylarının, Zico'dan çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan İnter maçına kadar takımı toparlamasını istediği bildirildi. Brezilyalı teknik adamdan futbolcuların son durumu hakkında detaylı bir rapor isteyen yönetim, özellikle disiplinsiz hareketlerde bulunan oyunculara taviz verilmemesi konusunda talimat verdikleri ifade edildi. Yönetim aynı şekilde idari menajer Volkan Ballı ile de görüşüp futbolcuların özel hayatlarına dikkat etmeleri konusunda uyardıkları belirtildi.
SeRKaN_ADMİN
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
SeRKaN_ADMİN

KİMİ YENECEĞİZ?.. Empty
MesajKonu: Geri: KİMİ YENECEĞİZ?..   KİMİ YENECEĞİZ?.. EmptyPtsi Eyl. 17, 2007 3:53 pm

saol kardes
aksamgunesi
*YARBAY*
*YARBAY*
aksamgunesi

KİMİ YENECEĞİZ?.. Empty
MesajKonu: Geri: KİMİ YENECEĞİZ?..   KİMİ YENECEĞİZ?.. EmptyCuma Eyl. 21, 2007 4:33 pm

paylaşım için saol
ulurock_öZeL_üYe
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
ulurock_öZeL_üYe

KİMİ YENECEĞİZ?.. Empty
MesajKonu: a   KİMİ YENECEĞİZ?.. EmptyCuma Eyl. 21, 2007 5:05 pm

paylaşımın için saol devamını bekleriz

KİMİ YENECEĞİZ?..
1 sayfadaki 1 sayfası