PAYLASIM ARSIVI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PAYLASIM ARSIVI

Mehmet - Ufuk - Serkan

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

MANYAK NİCKLER KARIŞIK

3 posters
YazarMesaj
SeRKaN_ADMİN
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
SeRKaN_ADMİN

MANYAK NİCKLER KARIŞIK Empty
MesajKonu: MANYAK NİCKLER KARIŞIK   MANYAK NİCKLER KARIŞIK EmptyPaz Eyl. 16, 2007 2:34 pm

SaH!Lde otUrMuŞ den!zE baKAn yaKASIz gÖmLeĞe GRawaT taKAN S!GaRAsInı HeP teRSiNDEN yAKn AŞIKımm BeN,!M !Şte:
===>>>ONLY_YOU<<<===
(sadece sen)
**birgün duwar dibinde boynu bükük we yıkılmış görürsen beni dostların kim bu KIZz diye sorarsa BNM ESERİM DERSİN
**???çek silahı daya anlıma titrersem namerdim SEN vurdunda beni ölmedimmi???
**şerefsizlik son mada oldu l@n

**I-I!Ç k!mMs€ mÜK€Mmel dEĞ!ld!r F@kAt bEnde Hİç KİmMs€ deĞ!l!mM:

**sewipte sewmeyeni SEWEN affetsin sewiyorum diyipte sewmeyeni ALLAH affetsin
**birgün beni anlayacaksın ama o gün beni bulamayacaksınnn
**yalan söleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun
**aşk senin için bukadar önemliyse neden aşık değilsin?
**sewmeyi bilmiyorsan taşıma o yürepğiii
**ben bir insan sewme cesaretini gösterdim sen ise bir insan olma cesaretini gösteremedin::::
**ölmek dünyada unutulup gitmekmiş ölmek bir kefen giymekmiş o soğuk o korkunç we o kara toprağa girmekmiş ....yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::
Ben bana rastlarsam bir gun bir tenhada cok ama cok sozum var bnm bana
**KiZLaRiN KaLbI TeLeFoN KuLuBeSi GiBiDiR. BiRi CiKmAdAn DiGeRi GiReMeZ. ErKeKLeRiNki BeLeDiYe OtObUsUnE BeNzEr HeR GoRdUgUnU ALiR!!!!

**bence icmek,hergun tekrarlanilabilen ve ertesi gun tekrar hayata donulebilen bir intihar seklidir...

**sna canımdan can werdim daha n yapacaktım! bizi yaratan dururken sna mı tapacaktımm!!!

**ecelle sözlü ölümle nikahlıyız tesadüfen doğduk yaşamak zorundayız

**€n s€vDkL€RiMiZ iNsAfSIz oLuRLaR v€ Anid€N iNsAfSIZcA VuRuRLaR

**Ø oDµñ ßêNï ÂŞâR ßï VµR$Âm ƒêLêGï ŞâŞâr DêLïKâNLÎ Kı§LâR MâNïTâ§ıZ ¥âŞâR

**BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe Fuck yoU

**PCKOPAT

**lose yourself(Kendini kaybet)

**Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.

**bizi satanı biz beleşe veriyoruzz

**İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM sen die

**kırılmışım sıkılmışım beni bozmaz yalnız kalmışım o-)

**bi ORTAOKUL wardı güzeldy sanky ve bizimdy sınıflarda ı$ıq yüzerdy we bisimdy anladm bir gün bitermi$ we her$ey bitty :'(

**sen NE ilktin ne SONSUN sevgiyle doğdun NEFRETLE YOK OLDUN ÜZGÜNÜM EZİK İNSAN SOnundA UNUTULduN!...

**ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!

*****LaF SokmA KapaK OlursuN YalvarmA KöpeK OlursuN DELİKANLI OL Belkİ YanımdA YeR BulursuN***

**Ne DaVaMiZi AnLaYaCaK BiR Erkek BuLaBiLDiK NeDe BiR Erkegin İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK

**Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!

**Seni Artık Hiç KıskanmıyOrum.Git! Kimin Dü$Lerine Sevda oLuyOsan oL..!

**Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim!

"A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK

qŞkIMıZ !Ç!n KqN qKıt D€rS€n dÜnYqNIn qTqR DqMqRInı k€S€r!mM !!LL€de S€n!N KqNın D€rSen B€N sEN! KqRq tQpR@kTAda S€w€R!mM BE€e

Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENınle YaşIyO...

b!ttİ sEndEn nEfREt ed!yQrUm anLaK! sEn! HİÇ sEwM!yQrUm GÖrK! sEndeN buCaK bUcaK KaÇıyQrUmM Ş!mD! KuLAklaRIn TıkA.sEN! UnuTAmyQrM:
aksamgunesi
*YARBAY*
*YARBAY*
aksamgunesi

MesajKonu: Geri: MANYAK NİCKLER KARIŞIK   MANYAK NİCKLER KARIŞIK EmptyCuma Eyl. 21, 2007 4:58 pm

paylaşım için saol
mehmet
Onbaşı
Onbaşı
mehmet

MesajKonu: Geri: MANYAK NİCKLER KARIŞIK   MANYAK NİCKLER KARIŞIK EmptyC.tesi Eyl. 22, 2007 8:20 pm

saol
SeRKaN_ADMİN
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
SeRKaN_ADMİN

MesajKonu: Geri: MANYAK NİCKLER KARIŞIK   MANYAK NİCKLER KARIŞIK EmptyC.tesi Eyl. 22, 2007 8:24 pm

önemli değil

MANYAK NİCKLER KARIŞIK
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-